Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Christian Eriksen is het meest overtuigd van terugkeer naar Ajax'

Laatste update:

Eriksen kreeg een hartstilstand tijdens het duel tussen Denemarken en Finland (0-1). Hij werd op het veld adequaat behandeld en leeft nu met een defibrillator. Dat apparaat voorkomt fatale hartstilstanden door indien nodig een schok af te geven, zodat het hartritme snel herstelt. In de Serie A is het echter verboden om met een defibrillator te spelen, waardoor Inter bereid is mee te werken aan een vertrek naar een competitie waar dit wel is toegestaan. Nederland is een van die landen, daar bijvoorbeeld ook Daley Blind met een defibrillator voetbalt.

De Corriere dello Sport schrijft dat Inter bereid is om Eriksen in januari met een 'fors verlies' te laten gaan. I Nerazzurri telden in januari 2020 27 miljoen euro om de nu 29-jarige Eriksen over te nemen van Tottenham Hotspur. Nu zou hij transfervrij kunnen vertrekken. Mocht dit in de winterse transferwindow niet lukken, zou Inter bereid zijn om zijn nog tot medio 2024 lopende contract te ontbinden. Op die manier kan Eriksen na de transferwindow in alle rust op zoek naar een nieuwe club.

Mike Verweij raadt terugkeer af: 'Dat zou echt heel dom zijn van Ajax'

Mike Verweij, Ajax-watcher voor De Telegraaf - raadt de terugkeer van Christian Eriksen af.Lees artikel

Er viel vorige week in het jaarverslag van Inter al te lezen dat de club bereid was mee te werken aan een vertrek van Eriksen. "Elke speler heeft een boekwaarde. En aangezien Christian contractspeler van de club is, heeft hij technisch gezien nog steeds een boekwaarde", zo reageerde Eriksens zaakwaarnemer Martin Schoots daarop tegenover Goal. "Dat is alles wat het zegt, het is een boekhoudkundige kwestie en het heeft niet zozeer met Christian zelf te maken. Met Christian gaat het goed. Hij brengt veel quality time door met zijn gezin. Hij steekt in goede vorm. Als er meer nieuws is, wordt dat gecommuniceerd."

Inter zal normaal gezien een fors verlies noteren, maar de Corriere dello Sport benadrukt dat tegelijkertijd zijn jaarsalaris van 7,5 miljoen euro bespaard kan worden. De verstandhouding tussen Eriksen en Inter uitstekend en beide partijen hebben geen haast om tot een oplossing te komen. Op dit moment zou Eriksen zelf het meest gecharmeerd zijn van een overstap naar Ajax, de club waar hij tussen 2009 en 2013 speelde voordat hij de overstap naar Tottenham maakte.

Meer nieuws

Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
2
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
29
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
8
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
43
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties