Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Christophe Galtier vindt 3 maanden na ontslag bij PSG nieuwe trainersklus

Laatste update:

Eerder deze week maakte Romano op X al melding van de aanstaande komst van Galtier. "Christophe Galtier staat op het punt om aangesteld te worden als de nieuwe trainer van Al-Duhail. De gesprekken zijn in de afrondende fase beland. Hernán Crespo is ontslagen en het plan is nu om Galtier aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer."

Vrijdag was Galtier vervolgens in Qatar, weet Romano, zodat de deal kon worden beklonken. "Daarmee breekt er een nieuw hoofdstuk in zijn carrière aan, na Lille en PSG", voegt de transfermarktexpert daaraan toe.

Eerder deze week werd Crespo ontslagen als trainer van Al-Duhail, na een 0-1 nederlaag tegen het Iraanse Persepolis in de Aziatische Champions League. De 48-jarige Argentijn stond sinds maart 2022 aan het roer bij de club.

Voor Galtier wordt het zijn vijfde club als hoofdtrainer. Eerder stond hij al aan het roer bij Saint-Étienne, Lille OSC, OGC Nice en dus PSG. Bij die laatste club stond hij slechts één seizoen aan het roer.

Gedurende dat seizoen werd de Fransman beschuldigd van racisme en islamofobie bij Nice, waardoor hij in Frankrijk onderwerp van gesprek was. Daarnaast was de clubleiding van PSG zeer teleurgesteld in Galtier door de uitschakeling tegen Bayern München in de achtste finale van de Champions League. Over twee wedstrijden verloren de Parijzenaren met afgetekende cijfers: 0-3.

Ook in de Coupe de France werd PSG vroegtijdig uitgeschakeld. Galtier sleepte vorig seizoen uiteindelijk twee prijzen in de wacht. Naast de Franse Supercup werd ook de landstitel veroverd. De club wist daardoor het elfde kampioenschap in de clubhistorie bij te schrijven. Dat was echter niet genoeg voor Galtier om zijn baan te behouden: hij werd op straat gezet en opgevolgd door Luis Enrique.

Meer nieuws

Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
4
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
6
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
17
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties