Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chávez is plots transfervrij, maar verkiest Rusland boven Ajax of Feyenoord

Laatste update:

Pachuca bevestigde zaterdag via de officiële kanalen dat Chávez nu transfervrij is. De huidige nummer zestien van de Mexicaanse competitie liet weten dat het geen zaken kan doen met clubs uit Rusland, als gevolg van de oorlog in Oekraïne. Door zijn eigen transferclausule nu te betalen, lijkt Chávez alsnog de overstap naar de Russische competitie te maken, zonder dat Pachuca daarbij hoeft te worden betrokken.

Chávez werd al enige tijd gelinkt aan zowel Feyenoord als Ajax. Feyenoord deed afgelopen winter al een poging om hem naar De Kuip te halen, maar slaagde daar niet in. Dat onthulde algemeen directeur Dennis te Kloese in Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Chávez, goede voetballer. Wij wilden hem in de winter hebben. Ik ken de Mexicaanse markt erg goed. De jongens ken ik vanaf dat ze heel jong zijn, dus ik kan goed inschatten hoe hun persoonlijke situatie en familiesituatie is. Dat was ook een van de overwegingen om Giménez hiernaartoe te halen. In het geval van Luis of andere spelers die zich op dit moment goed laten zien in de Mexicaanse markt, wij houden daar een oogje in het zeil."

Later bleek ook Ajax achter Chávez aan te zitten, zo bleek uit de woorden van Jesús Martínez, de president van Pachuca. "We willen dat hij naar Europa gaat. Het zou Feyenoord kunnen worden, maar ik voer ook gesprekken met Ajax en Celta de Vigo", zei hij vorige maand. Die clubs lijken hem nu dus uit hun hoofd te kunnen zetten. Chávez, die in juni de Gold Cup won met Mexico, speelde tot dusver 24 interlands voor Mexico, waarin hij goed was voor 3 treffers.

Meer nieuws

Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
4
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
9
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties