Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cicinho: 'Ik was ontzettend blij dat ik Raúl Madrid had verlaten'

Laatste update:

"Het had meer weg van een bevrijding", vertelt Cicinho dinsdag aan diverse media in zijn vaderland. "Ik voelde me in Madrid net een gevangene. Iedereen zei dat ik gek was dat ik Real Madrid ging verlaten, maar ik wist als geen ander hoe het intern er aan toe ging. De fans waren niet het probleem, de kleedkamer wel. De sfeer was vreselijk en dat kwam door een groepje van Spaanse spelers."

Cicinho neemt in het vraaggesprek geen blad voor zijn mond. "Raúl heeft ontzettend veel privileges. Het probleem van Real Madrid is dat de media weet wat er in de kleedkamer gebeurt. Raúl was altijd maar aan het praten. Bijvoorbeeld over het gewicht van Ronaldo. Het was gewoon Raúl Madrid. Na het vertrek van Roberto Carlos namen de Braziliaanse invloeden af. Heel jammer."

"Bij Real Madrid worden buitenlanders standaard slecht behandeld", besloot Cicinho. "Dat zie je nu ook aan Kaká. Hij is de beste voetballer ter wereld, maar daar komt het er niet uit. Real Madrid is Raúl Madrid, maar gelukkig maak ik daar geen deel meer van uit. In de selectie van Spanje zitten alleen spelers met karakter. Met een goed karakter, begrijp me niet verkeerd. En daarom zit hij er niet bij."

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
9
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
152

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties