Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cillessen bereikt akkoord met Manchester United; wachten is op De Gea'

Laatste update:

Dat Cillessen overeenstemming heeft bereikt met Manchester United, naar verluidt gaat het om een vijfjarig contract, wil nog niet zeggen dat de doelman deze zomer nog vertrekt bij Ajax. Alles is afhankelijk van de transfer van De Gea. De Spanjaard is het al eens met Real Madrid, maar die club komt er maar niet uit met Manchester United. Zodra de overgang van De Gea is afgerond, zal een verhuizing van Cillessen ook in een stroomversnelling terechtkomen.

De kans is aanwezig dat de 26-jarige Cillessen dus pas volgend jaar vertrekt bij Ajax. De Gea is op dat moment transfervrij en kan dus zonder problemen overstappen naar Real Madrid. Ajax zou het niet slecht uitkomen als Cillessen nog een jaar blijft, want trainer Frank de Boer van Ajax heeft op dit moment nog geen geschikte opvolger in huis.

Jasper Cillessen is klaar voor Manchester United

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties