Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen bespreekt heldenrol en laat zien te hebben opgelet tijdens Spaanse les

Laatste update:

"Jasper Cillessen was wederom beslissend met zijn reddingen", schrijft Valencia op de eigen website. "De doelman straalde negentig minuten lang veel vertrouwen uit en hij droeg direct bij aan de overwinning van Valencia tegen Elche", doelt men onder meer op de assist bij de openingstreffer van Guedes. De Oranje-international trapte de bal uit richting de Portugees. De aanvaller trok naar binnen vanaf de linkerkant, waarna hij met een hard schot vanaf de rand van het strafschopgebied doelman Édgar Badía het nakijken gaf: 1-0. Cillessen onderscheidde zich vooral in de 89ste minuut, toen hij met de voet een inzet van Guido Carrillo van de doellijn haalde.

De aanvaller leek het leer slechts een zetje te hoeven geven, maar Cillessen stak zijn rechterbeen uit en redde de zege voor Valencia. De spelers van Elche waren ervan overtuigd dat de bal toch over de lijn was geweest. Omdat La Liga geen gebruikmaakt van doellijntechnologie, kreeg de arbiter Santiago Latre geen melding op zijn horloge en liet hij doorspelen. Wegens het gebrek aan keihard bewijs rectificeerde de VAR de beslissing van Latre om door te laten spelen niet. Elche reageert na afloop via Twitter zeer teleurgesteld op het besluit van de arbiters. "Een nieuwe fout van de scheidsrechter/VAR beïnvloedt een week werk en dat voorkomt dat we scoren."

"Ik ben blij met de drie punten en de overwinning", zegt Cillessen zelf na afloop. "Ik heb geluk gehad dat de laatste doelpoging (van Carrillo, red.) niet binnenviel, dus ik ben gelukkig. Ik ben ik zeer blij voor Piccini, en ik kreeg zelfs kippenvel toen hij scoorde. Het zijn twee zeer zware jaren voor hem geweest." Cristiano Piccini kreeg in het huidige seizoen pas in twee duels speelminuten, en kwam tegen Elche binnen lijnen. In de 86ste minuut maakte de Italiaan de winnende treffer.

"Ja, ze hebben me gefeliciteerd, maar we zijn ook een team", vervolgt de glimlachende Cillessen. "We spelen nu alleen nog een wedstrijd in de Copa del Rey (tegen Arenteiro, red.) en een competitieduel met Levante voor de kerst. We willen die laatste twee wedstrijden winnen en daarna kunnen we gaan genieten. Met de huidige stand van zaken op de ranglijst kunnen we zeker gaan strijden om de Europese tickets. Een team als Valencia moet elk jaar Europa in en dat is dan ook ons doel", besluit de doelman, die met zijn ploeg na zeventien speelronden de zevende plek in LaLiga bezet.

-

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
10
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
22
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties