Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen gaat in op Onana-gerucht: 'Dat zei Van der Sar al in de media'

Laatste update:

De voormalig Ajacied weet dat zijn naam in de Spaanse media wordt gelinkt aan een voortijdig vertrek uit Valencia. "Ik heb het net als iedereen gelezen. En dat is het", beaamt Cillessen in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Van de technisch directeur en van mijn zaakwaarnemer heb ik hier niets over gehoord. Zolang dat het geval is, zijn het voor mij geruchten waar ik niets mee kan. Als alle geruchten over mij waarheid waren geweest, had ik al heel wat clubs versleten."

Wesley Sneijder gooit olie op het vuur met provocerende video

Cillessen is ook al meer dan eens genoemd als mogelijke aanwinst van Ajax, daar eerste keus André Onana na vijf seizoenen in Amsterdam aast op een transfer richting een topcompetitie. "Ook dat heb ik gelezen", vervolgt de 31-jarige sluitpost zijn relaas. "Dat gerucht zorgde in elk geval voor wat afleiding tijdens de quarantaine. Verder geldt hier hetzelfde: ik weet van niks. Volgens mij zit Onana nog gewoon in Amsterdam. En Edwin van der Sar heeft in de media al aangegeven dat het geen uitverkoop zal zijn bij Ajax. Dat zal de situatie voor jongens die hogerop willen, zoals Onana en ook Donny van de Beek, niet makkelijker maken."

Voor Cillessen ligt de focus dus voorlopig op Valencia, waar zijn contract nog ruim drie jaar doorloopt. "Ik ben keeper van Valencia en al helemáál geen technisch directeur van deze club of van Ajax. Ik voel me goed hier. Valencia is een mooie club, het leven hier is goed en ik spreek de taal inmiddels." Cillessen kwam tot dusver tot 23 wedstrijden in het shirt van Valencia. Hij begon het huidige seizoen nog als basisspeler, maar verloor gaandeweg zijn plek aan collega Jaume Domènech. Afgelopen zaterdag, bij de hervatting in LaLiga, keepte Cillessen wel weer in het duel met Levante (1-1).

Zie jij Jasper Cillessen deze zomer terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties