Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen: 'Het zou stom zijn om te zeggen dat ik gelukkig ben op de bank'

Laatste update:

"Ik voel me geweldig. Het was fijn om weer een keer te spelen en ik heb ook nog eens de nul gehouden", vertelde hij na de wedstrijd aan Goal. "Ik wist wat mij te wachten stond toen ik hier kwam en ik leer nog steeds bij. Ik ben blij dat ik hier ben en steeds beter word, dat is de reden dat ik naar Barcelona ben gekomen. Maar ik wil natuurlijk spelen en het zou stom zijn om te zeggen dat ik gelukkig ben op de bank."

Een nieuw land betekent ook een nieuwe taal en Cillessen heeft het Spaanse voorlopig nog niet onder de knie: "Mijn Spaans is niet goed. Ik begrijp de meeste woorden wel en ik kan ze ook combineren, maar het is nog steeds moeilijk en ik heb drie keer per week Spaanse les. Ik hoop dat ik na de Kerstvakantie beter Spaans kan spreken."

-
Denk jij dat Jasper Cillessen snel aan meer minuten zal komen bij Barcelona?

Meer nieuws

Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
1
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
15
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
44
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
105
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
54

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties