Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen: 'Ik durf nu al te zeggen dat ik bij Barcelona beter ben geworden'

Laatste update:

Na het vertrek van Claudio Bravo naar Manchester City is Marc-André ter Stegen de eerste doelman van Barcelona. Cillessen speelt alleen in de Copa del Rey of als de Duitser met pijntjes kampt, maar hij is naar Spanje gegaan om eerste keeper te worden. Als jongetje had hij altijd de droom om voor de Catalanen te keepen. "Afgelopen zomer had ik niet het idee dat er een kans was op een transfer naar Barcelona. Maar Manchester City haalde Bravo en Barcelona klopte meteen aan bij mijn manager Alex Kroes", zo blikt Cillessen in het Algemeen Dagblad terug op zijn transfer.

Cillessen werd juist benaderd toen hij niet de beste periode uit zijn loopbaan achter de rug had. "Ja, daar ben ik eerlijk in." Luis Enrique is voorlopig niet van plan om Ter Stegen minder speeltijd te gunnen. Cillessen wil eerst wennen aan de nieuwe omgeving, alvorens hij een gooi wil en kan doen naar de positie van eerste keeper. Zo wil hij eerst de Spaanse taal onder de knie krijgen en de speelstijl van de Catalanen beter begrijpen.

Cillessen ziet een fors niveauverschil tussen Barcelona en Ajax. "Als je het tempo op de trainingen ziet, dat gaat zo vreselijk snel. En de schoten op doel zijn gewoon vrijwel altijd tussen de palennn, zo zuiver, zo nauwkeurig. Daarom durf ik nu al te zeggen dat ik een betere keeper ben geworden."

Denk jij dat Jasper Cillessen ooit eerste keeper van Barcelona wordt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties