Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen moet duel met PSV aan zich voorbij laten gaan wegens blessure

Laatste update:

Barcelona maakt bekend dat Cillessen een klein scheurtje in de rechterhamstring heeft opgelopen en daardoor twee tot drie weken aan de kant zal staan. De doelman van Oranje hoopte juist in het Philips Stadion weer eens in actie te kunnen komen. Tot dusver keepte Cillessen dit seizoen pas één wedstrijd, in de Copa del Rey tegen Cultural Leonesa (0-1 overwinning). Ook in de Champions League geeft trainer Ernesto Valverde de voorkeur aan Marc-André Ter Stegen.

Ook Luis Suárez en Arthur maken geen deel uit van de wedstrijdselectie van Barcelona voor het uitduel met PSV. De Uruguayaan kampt met knieproblemen en ontbreekt daardoor minimaal twee weken. Van Rafinha Alcântara (zware knieblessure), Sergi Roberto (hamstringproblemen) en Thomas Vermaelen was al bekend dat ze het duel in Eindhoven aan zich voorbij moesten laten gaan. Ivan Rakitic en Philippe Coutinho, die tegen Atlético ontbraken, zijn daarentegen wel weer beschikbaar voor Valverde.

UEFA Champions League
PSV
1 - 2
FC Barcelona
Zie jij PSV resultaat behalen tegen Barcelona?

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
35
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
45
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties