Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cillessen moet nu echt aan zichzelf denken, hij moet vertrekken bij Ajax'

Laatste update:

De 38-jarige Babos vindt zichzelf geen type voor de bank, maar in gesprek met Voetbal International haalt hij ook de situatie van jongere keepers aan. Hij gebruikt Cillessen als voorbeeld. "Ajax zal ongetwijfeld blij zijn om zo'n goede keeper achter Vermeer te hebben, maar voor de ontwikkeling van Jasper is het echt funest."

De Hongaar is dan ook van mening dat het voor de 23-jarige Cillessen nu echt tijd wordt om weer als eerste keeper onder de lat te staan. "Hij moet nu echt aan zichzelf denken. Na twee jaar reserve te zijn geweest, moet hij komende zomer bij Ajax vertrekken", aldus Babos.

Wat moet Jasper Cillessen doen?

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
8
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
16
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties