Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen: 'Niet met Kazim bezig, ik kan er alleen maar om lachen'

Laatste update:

"Ik doe altijd alles om te winnen en uiteindelijk stemde het resultaat tevreden", vertelt Cillessen vrijdag in De Telegraaf. "Maar ik ben totaal niet met Kazim-Richards bezig. Ik kan alleen maar om alle ophef lachen." Na afloop van de Klassieker ging Kazim-Richards verbaal los op de Ajax-keeper. "Hij speelt babyspelletjes", verzekerde de aanvaller. "'Ik ben 28 en heb twee kinderen thuis. Met hen speel ik zulke spelletjes."

Cillessen werd naderhand in diverse televisieprogramma's door de mangel gehaald. Zijn gedrag zou niet bij hem passen, zo werd gesuggereerd. Dat deert de doelman allemaal niet. "Ze moeten toch wat te zeuren hebben. Ik heb in elk geval geen dingen gedaan waar ik spijt van heb."

Jasper Cillessen is de beste doelman van de Eredivisie

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties