Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen op zijn hoede voor Ajax: 'Vergelijk ze altijd met Barcelona'

Laatste update:

"De kracht van dit Ajax is dat ze altijd willen blijven voetballen en aanvallen", deelt Cillessen dinsdagmiddag op een persconferentie voorafgaand aan de ontmoeting met de regerend landskampioen van Nederland complimenten uit aan het elftal van trainer Erik ten Hag. "Ze willen het iedere tegenstander verschrikkelijk moeilijk maken, dat hebben we vorig jaar kunnen zien. Dat maakt dit Ajax levensgevaarlijk."

Hedwiges Maduro: 'Trainerswissel bij Valencia is in het voordeel van Ajax'

Cillessen ziet overeenkomsten tussen Ajax en Barcelona, de club die hij in de afgelopen transferperiode inruilde voor Valencia. "Ik vergelijk Ajax altijd met Barcelona, want de voetbalfilosofie van beide clubs komt behoorlijk overeen en ook buiten het veld gebeuren veel dingen op dezelfde manier." Cillessen stond drie seizoenen onder contract bij Barcelona, maar wist nooit een vaste plaats te veroveren in het Camp Nou.

De voormalige Ajacied legt ook nog even uit waarom hij deze zomer een binnenlandse transfer richting Valencia maakte. "Ik wilde weer wekelijks aan spelen toekomen en dat is hier het geval. Natuurlijk kijk ik uit naar morgen. Tijdens de laatste interlands met Oranje hebben we het er onderling ook over gehad met de spelers van Ajax. Het is een fantastische wedstrijd voor mij om te spelen." Valencia kende een goede generale voor Ajax-thuis, want zaterdag werd met 0-1 gewonnen van Athletic Club.

-
Zie jij Ajax woensdag winnen van Valencia?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
20
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties