Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen 'reddende engel': 'Hij werd wanhopig vanwege het gebrek aan hulp'

Laatste update:

De doelman van de Catalaanse grootmacht zorgde er met enkele puike reddingen voor dat de nul werd gehouden. De Nederlander keepte voor het eerst sinds 9 mei weer een wedstrijd voor Barcelona en volgens de Spaanse media deed de Oranje-international weer van zich spreken. Men vraagt zich af waarom Cillessen nog altijd actief is bij Barcelona.

Marca vond de Nederlander de beste speler van de Spaanse topclub, gevolgd door Arturo Vidal en doelpuntenmaker Lenglet. "Cillessen had meer werk te verrichten dan aanvankelijk werd gedacht. Hij werd wanhopig vanwege het gebrek aan hulp van zijn teamgenoten", aldus de Spaanse sportkrant, die in Cillessen een topper ziet.

"Hij was de reddende engel in de laatste minuten en was beslissend. Barcelona heeft twee geweldige doelmannen", doelt Marca ook op Marc-André ter Stegen. Ook Mundo Deportivo is lovend. "Cillessen en Lenglet hebben Barcelona gered. De reddingen van Cillessen hielpen Barcelona in leven te blijven en Lenglet werd de onverwachte doelpuntenmaker."

Verwacht jij dat Jasper Cillessen komende winter of zomer vertrekt bij Barcelona?

Meer nieuws

Amrabat mijdt directe vraag niet en bespreekt toekomst bij Manchester United
5
Fans van Man United reageren op de eerste keer dat ze Malacia dit jaar zien
2
Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
6
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
49
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties