Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen stellig: 'Het is mijn ambitie om hier te blijven en te slagen'

Laatste update:

"Ik moet gewoon wachten tot het moment dat mijn kans wel komt. Maar ik heb nog geen seconde spijt van mijn transfer gehad, want ik maakte de keuze voor Barça niet alleen om de strijd aan te gaan, maar ook omdat ik wilde zien of ik meekon bij een topclub. En volgens mij gaat dat wel aardig", stelt de doelman, die in de zomer van 2016 Ajax verruilde voor Barcelona en sindsdien elf wedstrijden speelde.

"Ik ben hier nog niet klaar en sowieso geen voorstander van een wintertransfer. Maar het is heel simpel: als de club zegt dat ze me voor een mooi bedrag kunnen en willen verkopen, dan is dat zo", vervolgt Cillessen, die naar eigen zeggen geen signalen heeft ontvangen dat hij richting de uitgang wordt gewerkt. "Sterker nog, de clubleiding en trainer zeggen zeer tevreden te zijn."

"Het is mijn ambitie om te blijven, omdat ik tot de zomer van 2021 onder contract sta en het nog steeds mijn doel is om te slagen in de wereldtop", vertelt de doelman, die zegt minder gestrest te zijn dan voorheen. "Ik laat alles op me afkomen en hoor wel van mijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior als dingen concreet worden. Tot dat moment geniet ik elke dag hier. Dat kan nog drie maanden zijn, maar ook drie jaar.

Gaat Jasper Cillessen nog slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
0
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties