Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen: 'Voor mezelf niet heel spectaculair, maar het bleek een belangrijke'

Laatste update:

Het Nederlands elftal kwam tegen Spanje nog wel op achterstand. Cillessen verrichtte bij die stand een belangrijke redding op een inzet van David Silva. "Dat bleek een heel belangrijke", zegt Cillessen zelf tegen De Telegraaf. "Voor mezelf was de save niet heel spectaculair."

"Ik had geluk dat de bal binnen mijn bereik kwam, maar het was de eerste keer dat ik ervoer hoeveel invloed één moment op een wedstrijd of zelfs een toernooi kan hebben", vertelt hij. Later in de wedstrijd werden de hoofdrollen opgeëist door Robin van Persie en Arjen Robben. Dat vindt Cillessen niet erg: volgens hem zorgden de doelpunten van die twee 'voor een onvergetelijk duel'.

-

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
47
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
31
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties