Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen ziet Ajax als favoriet: 'Het was niet zo dat de vlag uitging'

Laatste update:

Cillessen treft een aantal ex-ploeggenoten, onder wie Donny van de Beek. "Hij was de eerste Ajax-speler die een berichtje stuurde", vertelt de keeper, die aangeeft dat er veel ontzag is in Valencia voor Ajax. "In Europa een heel grote club, die afgelopen seizoen heel veel indruk heeft gemaakt. Het was dus niet zo dat de vlag uitging, omdat we Ajax hadden geloot. Het worden geen makkelijke wedstrijden."

Ten Hag over loting Champions League: 'Er zit perspectief in'

Europa League-winnaar Chelsea kwam uit Pot 1, maar is volgens Cillessen niet de favoriet in de groep. "Als je ziet wat Ajax heeft gepresteerd, dan kun je die club ook de favoriet noemen. Om heel eerlijk te zijn, weet ik op dit moment te weinig van Lille", vervolgt de sluitpost. "Simpelweg, omdat ik de Franse competitie niet echt volg. Het enige dat ik weet is dat hun sterspeler (Nicolas Pépé, red.) naar Arsenal is gegaan. En voor de rest is het afwachten."

Cillessen verliet Ajax in de zomer van 2016 voor Barcelona en zat daar drie seizoenen op de bank. Onlangs maakte hij de overstap naar Valencia, de club waarmee hij op 10 december terug zal keren in de Johan Cruijff ArenA. "Ik hoop dat het een mooie terugkeer wordt. Al houdt dat voor mij ook in dat we drie punten pakken. En die zullen de fans me vast niet gunnen. Dus dat de beste moge winnen. Het wordt sowieso een mooie voetbalavond, want de Champions League-avonden in de Johan Cruijff ArenA zijn magisch. Die kan ik me nog goed herinneren."

-
Op welke plaats eindigt Valencia in de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties