Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen: 'Zij spelen op kunstgras, dat vind ik competitievervalsing'

Laatste update:

Jasper Cillessen moet er niet aan denken dat Ajax niet overwintert in Europa en had ook niet verwacht dat Molde FK al zeker zou zijn van de volgende ronde. "Maar zij spelen thuis op kunstgras. Dat vind ik competitievervalsing, daar ben ik heel eerlijk in", zegt de doelman in een interview met Amsterdam FM.

De Oranje-international constateert hetzelfde voor de Eredivisie: "Wij spelen zelf met een bal van adidas en FC Twente bijvoorbeeld met een Nike-bal. In het buitenland, in alle topcompetities, hebben ze dezelfde bal. Dat is een gegeven en daar moet je mee omgaan. Als je puur naar de regels gaat kijken is het vervalsing."

UEFA Europa League
Celtic
1 - 2
Ajax
Ben jij het met Jasper Cillessen eens?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
34
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
4
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
7
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
20
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties