Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Circa honderd Ajax-fans aangevallen bij hotel na duel met Benfica

Laatste update:

Volgens het dagblad werd in de nacht van woensdag op donderdag plots een glasbak omgegooid, waarna tientallen 'capuchonnetjes' de Ajax-fans aanvielen met scherven van halve bierflesjes en stenen. De hooligans gooiden daarnaast ook met terrasmeubilair door de ruiten van het hotel.

De Ajax-supporters zijn het hotel ingerend richting hun kamers, zodat de hooligans niet bij hen kon komen. De krant schrijft over enkele gewonden, maar het exacte aantal is onbekend. Er is één gewonde afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie is inmiddels ter plaatse.

Vlak voor de aftrap van de wedstrijd tussen Benfica en Ajax ging het ook al mis in het uitvak. Supporters en beveiligers zouden het met elkaar aan de stok hebben gekregen, waarbij rake klappen zijn uitgedeeld. De aanleiding voor het incident zou het vrijhouden van Ajax-stoeltjes zijn geweest.

"Ajax-supporters willen op de eerste rijen staan, maar ordehandhavers willen die vrij houden. Supporters worden teruggedrongen. Er vallen rake klappen. Hopelijk loopt het niet al te erg uit de hand. Nogal wat gedoe gaande in het uitvak. Politie wil voorste rijen vrijhouden, supporters willen die innemen. Traangas, stoeltjes gooien. Niet fraai", schreef Ajax Life op Twitter.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties