Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

City-aankoop van vijftig miljoen: 'Pep heeft mijn spel compleet veranderd'

Laatste update:

Het plezier spat er vanaf bij de Duitse buitenspeler en hij erkent dat het momenteel ook genieten is bij Manchester City. "Het is zo ontzettend leuk om met dit team te werken en te spelen", zegt hij in een interview met Sky Sports. "Ik zie het ook op het veld, wanneer we goed voetbal spelen, dat iedereen ervan geniet. Dat is erg belangrijk voor ons. Ik probeer mezelf altijd te verbeteren, op trainingen en tijdens wedstrijden, en wil mijn team helpen met assists of doelpunten."

Meer: Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers

Sané kwam dit seizoen alle competitiewedstrijden in actie. Hij is bezig aan een sterk seizoen. Zijn goede vorm heeft hij naar eigen zeggen te danken aan Guardiola. "Pep helpt me zo enorm veel. Ik kan wel zeggen dat hij mijn spel compleet veranderd heeft. Ik ben op zo veel vlakken beter geworden. Hij blijft perfectie nastreven en mij druk opleggen. Dat heb ik ook nodig, denk ik. Hij herinnert me er altijd aan om meer en harder te werken, en te denken aan wat beter kan."

Sané denkt dat er nog altijd ruimte voor verbetering is. "We maken nog steeds fouten. We verliezen de bal op posities waar dat niet mag. Pep probeert ons daarin te verbeteren, door ons meer advies te geven en ons te helpen om een betere wedstrijd neer te zetten", aldus de Duits international, die hoopt op het kampioenschap. "Alles is mogelijk, maar het is ontzettend moeilijk in de Premier League. Iedereen weet dat alle clubs van elkaar kunnen winnen in de Premier League."

Manchester City is topfavoriet voor het kampioenschap

Meer nieuws

Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
13
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
72
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties