Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

City beloont 'beste middenvelder van Premier League' met nieuw contract

Laatste update:

Wanneer Silva zijn nieuwe contract uitdient bij Manchester City, heeft hij er in totaal tien jaar op zitten bij de Engelse topclub. "Ik ben enorm trots op wat ik bij City heb bereikt in de afgelopen seizoenen. Met Pep (Guardiola, red.) aan het roer, hebben we het gevoel dat we veel prijzen kunnen gaan winnen, zowel dit seizoen als de jaren die komen gaan. Het is fijn om deel uit te maken van de speelstijl die bij ons gehanteerd wordt en ik kijk er naar uit om in de komende jaren prijzen te pakken."

David Silva heeft zijn contract bij Manchester City verlengd. #davidsilva #mcfc #manchestercity #premierleague #2020

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

"We zijn heel blij met deze mededeling", vertelt sportief directeur Txiki Begiristain op de clubwebsite. "David Silva is niet alleen bepalend geweest in het succes van de club de afgelopen jaren, hij is nog altijd een van de sleutelspelers in dit team. Ook dit seizoen laat hij weer zijn dat hij de beste creatieve middenvelder in het Engelse voetbal is. Hij gaat de komende jaren een belangrijke rol vervullen bij de ontwikkeling van onze jonge talenten."

David Silva is de beste middenvelder van de Premier League

Meer nieuws

Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
3
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
33
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
9
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
47
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties