Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'City brengt bod van 68 miljoen uit': 'Ik heb interesse in veel goede spelers'

Laatste update:

Josep Guardiola, manager van the Citizens, wilde in ieder geval niet ontkennen dat hij geïnteresseerd is in Mahrez. "Ik heb interesse in veel goede spelers. De transferwindow sluit op de 31e. We hebben geregeld met de club gesproken over wat het beste is, omdat we nog maar weinig aanvallers over houden. Met Raheem Sterling hebben we slechts drie aanvallers voor de komende anderhalve maand", wordt Guardiola geciteerd door Sky Sports.

"Leroy Sané en Gabriel Jesus komen pas over vier tot zes weken terug, maar in die weken moeten we wel iedere drie dagen spelen. We hebben niet veel, dus. Omdat we zoveel wedstrijden hebben, moeten we een oplossing zien te vinden", vervolgt de Spaanse manager van Manchester City. "Op dit moment heb ik hetzelfde over Mahrez te zeggen als destijds over Alexis Sánchez. En dit is niet de beste plaats om over Laporte te praten."

"De transfer van Laporte is tot stand gekomen doordat we voldaan hebben aan zijn afkoopclausule. Als je moet onderhandelen, is het een lastiger verhaal. Dat is in het verleden wel uit een aantal voorbeelden gebleken. Als dingen niet mogelijk zijn, moeten we dat accepteren. Ik moet ook mijn huidige spelers vertrouwen, want ze hebben het tot dusver geweldig gedaan. Maar natuurlijk denk ik aan komende zomer", besluit Guardiola.

Denk jij dat Riyad Mahrez in januari nog naar Manchester City vertrekt?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties