Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City wil interesse Real Madrid afweren door van Foden best betaalde Britse speler ooit te maken'

Laatste update:

Het moet een contract worden dat alle records breekt in Engeland, zo zijn de voorzichtige geluiden bij The Sun. Manchester City wil de vleugelspeler belonen voor het beste seizoen uit zijn carrière en is daarvoor bereid om ver te gaan.

De landskampioen wil het salaris van Foden verhogen van 200.000 pond per week naar 375.000 pond per week. Foden zou zich daarmee tussen absolute grootverdieners als Erling Braut Haaland en Kevin De Bruyne nestelen.

De nieuwe deal moet voor aanvang van het nieuwe seizoen beklonken worden. Foden, die in 2022 voor het laatst zijn contract verlengde, ligt nog vast tot medio 2027 in het Etihad Stadium.

Foden werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot Premier League- en FWA-speler van het jaar en heeft al zes landstitels achter zijn naam staan, waarmee hij zijn status als een van de beste talenten van zijn generatie bevestigt.

In totaal wist de flankspeler in zijn nog prille carrière - hij is vorige maand 24 geworden - al vijftien prijzen te winnen. De eerstvolgende en misschien wel meest begeerde titel hoopt hij deze zomer in Duitsland op te halen.

Foden deed vrijdag de volledige negentig minuten mee bij Engeland in het teleurstellend verlopen thuisduel met IJsland. The Three Lions gingen verrassend met 0-1 onderuit in wat een feestelijke uitzwaaiwedstrijd had moeten worden.

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
22
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
17
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
25
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties