Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

City-fans slaan terug: 'Scholes en Rio zijn multimiljonairs, schandalig'

Laatste update:

Op het duel met AS Roma kwamen 37.509 belangstellenden af; zodoende bleven 10.000 stoelen leeg. De kritiek viel niet in goede aarde bij de fans van Manchester City. Andy Savage runt het MCFC Forum. "Rio leeft in zijn eigen wereld. Sommige mensen hebben al moeite om brood op de plank te krijgen en weten niet waar ze de volgende penny vandaan moeten halen. Deze mensen worden bekritiseerd omdat ze niet minimaal 35 pond neertellen voor een kaartje en het stadion vullen."

"Scholes en Rio zijn multimiljonairs, hun uitlatingen zijn schandalig", vervolgde Savage. "Ze kunnen zich niet verplaatsen in de man op de straat. Een toegangskaartje is een aanslag op iemands portemonnee. Het levensonderhoud gaat omhoog, mensen raken hun baan kwijt. Voetbal is niet langer de prioriteit van iedereen. Men kan het zich niet meer veroorloven om drie, vier of vijf keer per maand een kaartje te kopen."

"De autobiografie van Rio komt uit. Ik ben er zeker van dat hij dat boek niet gratis uitdeelt", besloot Savage. "Ik ben er ook van overtuigd dat hij niet uit liefde naar Queens Park Rangers is vertrokken. Daar wordt hij fors betaald." David Mooney van fans podcast Blue Moon deelt de mening van Savage. "Het is eigenlijk ongelooflijk dat mensen die miljoenen op de bank hebben staan en kunnen doen wat ze willen, anderen commanderen wat ze zouden moeten doen."

-

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
1
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
6
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
16
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
174
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties