Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

City legt defensieve zwaktes Chelsea pijnlijk bloot

Laatste update:

De eerste echte kraker van het nieuwe Premier League-seizoen ging voorbij aan Thibaut Courtois, die na zijn rode kaart in het duel met Swansea een schorsing uitzat. Vervanger Asmir Begovic kreeg daardoor de kans en moest al snel in actie komen. Binnen twintig seconden stond Sergio Agüero voor zijn neus, maar de Argentijn liet de enorme kans liggen. Ook in de nastoot was het oppassen geblazen: Jesús Navas schoot hard voorlangs. Het bleek een voorbode voor wat komen ging. City had niet eens veel meer balbezit dan Chelsea, maar was wel vele malen dreigender. Met name Agüero toonde zich zeer actief.

De kleine Argentijn hielp na zijn misser in de openingsminuut nog twee goede kansen om zeep, alvorens in de 32e minuut eindelijk raak te schieten. Voor de zoveelste keer konden de aanvallers van de thuisploeg moeiteloos door de laks ogende Londense defensie wandelen, en dit keer had Begovic geen antwoord op de schuiver van El Kun. Ramires was daarna dreigend namens Chelsea, terwijl Eliaquim Mangala aan de overzijde naliet om het zo nu en dan zeer verhitte treffen nog voor rust grotendeels te beslissen.

Het bedenkelijke optreden van zijn laatste linie bleek ook Mourinho niet te zijn ontgaan. De coach greep in de rust genadeloos in en haalde nota bene steunpilaar John Terry naar de kant. Met de snelheid van vervanger Kurt Zouma achterin stond het iets beter, al bleef het billenknijpen voor de meegereisde fans. Symbolisch was de korte sprint tussen Raheem Sterling en Branislav Ivanovic, die over een lengte van een meter of tien eenvoudig werd gewonnen door de aanwinst van the Citizens. De Servische back moest naar de noodrem grijpen en kreeg geel.

Chelsea toonde zich na de pauze iets meer in aanvallend opzicht en had zelfs reden tot klagen. Ramires schoot raak, vierde zijn treffer, maar werd teruggefloten voor buitenspel. De herhaling stelde dat arbitrale besluit op zijn minst aan de kaak. City bleef echter de betere van de twee, al kwam de thuisploeg wel goed weg bij een enorme kans voor de verder fletse Eden Hazard. De Belg schoot hart op het lichaam van Joe Hart. Tien minuten voor tijd viel de verdiende 2-0. Vincent Kompany werd nauwelijks gehinderd bij een hoekschop van David Silva en kopte in de verre hoek raak. Niet veel later maakte Fernandinho het feest compleet met een daverende knal van afstand: 3-0.

-
Komt Chelsea nog terug in de titelrace?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties