Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City lijkt titel te kunnen vergeten na wanprestatie tegen hekkensluiter

Laatste update:

Manchester City - Sunderland 2-2
The Citizens begonnen buitengewoon voortvarend aan de ontmoeting met de hekkensluiter van de Premier League. Lee Cattermole verloor knullig de bal, waarna Sergio Agüero oppikte en na een handig overstapje van Álvaro Negredo Fernandinho in stelling bracht. De Braziliaan bleef koel en leek een doodeenvoudig voetbalavondje voor de thuisploeg in de luiden. City zette echter niet door en had moeite een passend antwoord te verzinnen voor de vragen die de gesloten afweer van de thuisploeg opriep. Veel verder dan een paar halve mogelijkheden voor Agüero kwam het elftal van Pellegrini namelijk niet meer in het restant van de eerste helft.

Ook na de pauze was het te pover wat de gastheren lieten zien. Pellegrini deed een poging wat schwung in zijn voorste linie te krijgen door Agüero te vervangen door Stevan Jovetic, maar al te veel haalde die greep niet uit. Ruim een kwartier voor tijd ging het vervolgens faliekant mis. Wickham werkte eerst na schitterend aangeven van Emanuele Giaccherini de 1-1 binnen en mocht zien tien minuten later wederom laten bejubelen. Na een aanval van City kwamen de gasten er snel uit en het was wederom Wickham die de trekker overhaalde: 1-2. Met man en macht gingen the Citizens daarna op zoek naar de gelijkmaker en één minuut voor tijd was het alsnog raak. Nasri tekende na een blunder van Vito Mannone voor de 2-2 eindstand.

Everton - Crystal Palace 2-3
Everton is verwikkeld in een felle strijd met Arsenal om een Champions League-ticket, maar verslikte zich woensdagavond lelijk in Crystal Palace. Jason Puncheon opende na 23 minuten de score met een fraai indraaiend schot en het ongeloof op Goodison Park werd nog groter toen Scott Dann er vlak na rust met een rake kopbal uit een hoekschop 0-2 van maakte. Met een simpele binnentikker bracht Steven Naismith vervolgens de spanning weer helemaal terug, maar de verwachte comeback bleef ondanks die 1-2 uit.

Het was namelijk niet de thuisploeg, maar Palace dat daarna wederom het net vond. Na prachtig voorwerk van Puncheon nam Cameron Jerome aan en liet hij Tim Howard voor de derde keer op de avond kansloos. Everton zette daarna alles op alles om in het laatste kwartier alsnog een miraculeuze comeback te bewerkstelligen, maar kwam niet verder dan de 3-2 van Kevin Mirallas. De treffer van de Belgisch international had dan ook enkel nog statistische waarde.

-

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
20
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
19
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties