Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City meldt principeakkoord met Dortmund en heeft Haaland binnen

Laatste update:

"Manchester City kan bevestigen dat het een principeakkoord heeft bereikt met Borussia Dortmund over de transfer van Erling Braut Haaland", meldt de Engelse grootmacht via de officiële kanalen. "De transfer blijft onderworpen aan de voorwaarden die de club met de speler vastlegt." Josep Guardiola nam dinsdagmiddag tijdens de persconferentie al een voorschot op de megatransfer. "Iedereen kent de situatie. Ik zou er graag over praten, maar de clubs hebben me verteld niets te zeggen totdat alles helemaal rond is. Niet omdat ik het niet wil...", liet de Spanjaard weten.

Manchester City zoekt al tijden naar een onbetwiste nummer één in de spitspositie. Nadat Harry Kane afgelopen zomer niet los te weken bleek bij Tottenham Hotspur, richtte de Engelse topclub alle pijlen op het binnenhalen van Haaland. Onlangs werd al bekend dat City bereid is om alle wensen van de Noorse goalgetter in te willigen: de spits kan een jaarsalaris van 30 miljoen euro tegemoetzien en er ligt een commissie van liefst 70 miljoen euro klaar voor zijn management, meldde Gianluca Di Marzio. De belangen van Haaland werden altijd behartigd door de onlangs overleden Mino Raiola. Ook zijn eigen vader zit in het management.

Ook de transfersom is geen probleem voor City. Volgens eerdere berichtgeving heeft Haaland bij Dortmund een ontsnappingsclausule in zijn contract van 75 miljoen euro, maar Romano meldt dat het bedrag 'dichter bij de 60 miljoen' ligt. Het bijbehorende aanbod bleek niet te weigeren voor de aanvalsleider. Aanvankelijk had het eveneens zeer geïnteresseerde Real Madrid goede papieren, maar het aanbod van de Madrilenen kon Haaland naar verluidt niet bekoren.

De spits scoorde sinds zijn komst naar Dortmund liefst 85 keer in 88 wedstrijden en werd daarmee een van de meest gewilde talenten van de Europese velden. Vorig seizoen wist hij met Dortmund beslag te leggen op de DFB Pokal. Dit seizoen stond hij verschillende keren aan de kant door uiteenlopende blessures. De Noor treedt met de transfer in de voetsporen van zijn vader. Ralf-Inge Haaland droeg tussen 2000 en 2003 het shirt van de Engelse topclub.

Zie jij Erling Braut Haaland slagen bij Manchester City?a

Meer nieuws

Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
11
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties