Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'City verhoogt bod op Sánchez aanzienlijk en stuurt delegatie naar Chili'

Laatste update:

Manchester City deed eerder al een bod van 54 miljoen euro, maar daar gaf Arsenal geen gehoor aan. Nadat the Gunners in de Premier League met 4-0 werden afgedroogd door Liverpool, zou City nieuwe hoop hebben gekregen om de Chileen alsnog over te nemen en daar hoopt de club op de slotdag van de transfermarkt in te slagen. Volgens the Telegraph is een medisch team namens de club naar Chili afgereisd om hem aldaar medisch te keuren, wanneer beide clubs tot een overeenkomst komen over de transfersom.

City gaat het bod verhogen naar 76 miljoen euro en verwacht dat dat bedrag voldoende zal zijn om Sánchez los te weken. Het contract van de ex-aanvaller van Barcelona loopt in de zomer van volgend jaar af en wanneer Arsenal hem deze zomer niet verkoopt, wandelt hij volgend jaar gratis de deur uit. Arsenal zou niet onwelwillend tegen de verkoop staan, maar alleen wanneer City Raheem Sterling naar Londen laat vertrekken. Daar wil de club uit Manchester vooralsnog niet aan meewerken.

Naast een medisch team is ook een juridisch team naar Chili gereisd om de deal te bezegelen. Zij verblijven in Santiago, waar Chili een half uur na het sluiten van de transfermarkt in actie komt tegen Paraguay.

Alexis Sánchez heeft zijn laatste wedstrijd voor Arsenal gespeeld

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
11
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties