Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

CL-loting: reprise van laatste finale, ook een loodzware opgave voor PSG

Laatste update:

De loting in Nyon koppelde Liverpool als nummer twee in de poule van Ajax aan groepswinnaar Real Madrid. Dat betekent dat beide ploegen in februari 2023 opnieuw de degens gaan kruisen, zo'n negen maanden na hun laatste ontmoeting. Dat was de wedstrijd in het Stade de France in Parijs op 28 mei in de finale van het miljardenbal. Dankzij Thibaut Courtois, die de aanvallers van Liverpool keer op keer van scoren af hield, en doelpuntenmaker Vinícius ging de trofee met de grote oren voor de veertiende keer naar het Estadio Santiago Bernabéu.

Paris Saint-Germain wacht een pittige loting met Bayern München als tegenstander. De Franse grootmacht is zelf uitstekend aan het Ligue 1-seizoen begonnen, maar moest groepswinst in de Champions League vorige week in extremis aan Benfica laten. Trainer Julian Nagelsmann lijkt het na een stroeve seizoensstart bij Bayern München op de rit te hebben. Der Rekordmeister nam afgelopen weekend de koppositie in de Bundesliga over van stuntploeg Union Berlin en werd zonder puntenverlies groepswinnaar in de Champions League in een poule met Internazionale, Barcelona en Viktoria Plzen.

De heenwedstrijden in de achtste finales worden gespeeld op 14, 15, 21 of 22 februari, waarna de returns op 7, 8, 14 en 15 maart op het programma staan. De geplaatste teams (groepswinnaars) beginnen met een uitduel en eindigen de achtste finales met een thuiswedstrijd. Vanaf de kwartfinales is er geen sprake meer van geplaatste of ongeplaatste teams en is elke loting denkbaar. Dan kunnen ook clubs uit hetzelfde land tegen elkaar uitkomen.

De volledige loting:
RB Leipzig (Dui) - Manchester City (Eng)
Club Brugge (Bel) - Benfica (Por)
Liverpool (Eng) - Real Madrid (Spa)
AC Milan (Ita) - Tottenham Hotspur (Eng)
Eintracht Frankfurt (Dui) - Napoli (Ita)
Borussia Dortmund (Dui) - Chelsea (Eng)
Internazionale (Ita) - FC Porto (Por)
Paris Saint-Germain (Fra) - Bayern München (Dui)

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties