Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

CL-opponent Ajax haalt topscorer in huis: 'We kunnen Europees spelen'

Laatste update:

Hosiner, die verder voor onder meer Stade Rennes, 1. FC Köln, Admira Wacker en 1860 München speelde, kijk uit naar zijn nieuwe avontuur: "Sturm is een mooie club, ik verheug me op de komende uitdagingen en wil zo snel mogelijk in het elftal integreren. We hebben de kans om Europees voetbal te spelen en ik hoop zoveel mogelijk bij te kunnen dragen aan het collectieve succes", reageert hij.

Trainer Heiko Vogel heeft eveneens hoge verwachtingen van Hosiner: "Philipp past goed in ons team, zowel op sportief als op persoonlijk vlak. Hij heeft grote kwaliteiten voor de goal, dat heeft hij vaak bewezen. Nu moeten we zorgen dat hij zo snel mogelijk in het team wordt opgenomen." Hosiner is na Anastasios Avlonitis, Raphael Obermair, Filipe Ferreira, Markus Lackner, Markus Pink en Lukas Grozurek de zevende nieuwe aanwinst van Sturm Graz voor het aankomende seizoen.

De Oostenrijkse club zag daarnaast Thorsten Röcher naar FC Ingolstadt vertrekken, terwijl spits Deni Alar de overstap maakt naar Rapid Wien. James Jeggo, Christian Schulz, Patrick Puchegger, Marvin Potzmann, Phillip Zulechner en Christian Schoissengeyr verlaten de club verder op transfervrije basis. Sturm Graz speelt 25 juli in Amsterdam de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen Ajax. De return staat een week later in de Merkur-Arena op het programma.

Denk jij dat Ajax Sturm Graz uit gaat schakelen?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
6
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties