Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clarence Seedorf blinkt met fenomenaal doelpunt uit in Game4Ukraine

Laatste update:

De Oekraïens-Nederlandse oud-middenvelder Evgeniy Levchenko was een van de initiatiefnemers van het duel. ''Een tijdje geleden hebben wij met elkaar gekeken hoe wij Oekraïne kunnen steunen. Ik heb toen gesproken met Andriy Shevchenko en een aantal andere oud-ploeggenoten van het Oekraïense elftal", zei Levchenko eerder tegenover ESPN. "Toen is het idee ontstaan om twee teams te maken, met voetballers met een grote staat van dienst.''

Levchenko was dolblij met de deelname van grote namen als Gerard Piqué, Robert Pirès en Michael Essien. ''Ook Seedorf wilde meteen graag meedoen.'' De 87-voudig Oranje-international zorgde in Londen voor het hoogtepunt van de avond. Nadat Mark Noble de 0-1 op het scorebord had gezet namens Team Zinchenko, zorgde Seedorf vlak voor rust voor de gelijkmaker. De oud-middenvelder draaide sierlijk weg bij zijn tegenstander en schoot de bal met zijn minder geachte linkerbeen weergaloos in de kruising: 1-1.

Seedorf, die topfit oogt, kreeg een staande ovatie van het publiek op Stamford Bridge voor zijn doelpunt. Shakhtar Donetsk-icoon Darijo Srna zette het team van Arsenal-linksback Oleksandr Zinchenko na rust weer op voorsprong. Het slotakkoord was voor William Gallas, die de eindstand bepaalde op 2-2.

Opstelling Team Shevchenko: Cech; Oddo, Cannavaro, Piqué, Serginho; Seedorf, Zola, Makélélé; Joe Cole, Eto'o, Shevchenko

Opstelling Team Zinchenko: Lehmann; Sagna, Morgan, Riise, Clichy; Pires, Gilberto Silva, Wilshere, Zinchenko; Yakubu, Noble

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
66
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
2
'Atlético Madrid zet vol in op komst van andere Feyenoorder dan Mats Wieffer'
10
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
14
Vitesse vindt investeerder die club wil overnemen; redding lijkt nabij
22
Maduro noemt heldere reden waarom Sutalo beter voetbalt bij Kroatië dan bij Ajax
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties