Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clash tussen Conte en Mourinho: 'Ik weet wel hoe ik me moet gedragen'

Laatste update:

Mourinho vroeg bij de ontmoeting waarom Conte het publiek ophitste. De Portugees vond het bij een stand van 4-0 niet kunnen en sprak van 'vernedering'. "Ik ben zelf voetballer geweest, dus ik weet echt wel hoe ik me moet gedragen", reageert Conte in gesprek met Sky Italia. "De fans van Manchester United bleven maar zingen en hun ploeg ondersteunen, terwijl onze fans stil waren na een fantastische prestatie."

"Ik wilde gewoon dat de fans achter de ploeg gingen staan. Er speelt niets tussen mij en José, volgens mij was mijn gedrag gewoon normaal. Ik heb niemand belachelijk gemaakt. Volgens mij is het belangrijker om over de wedstrijd te praten en ik vind dat mijn spelers een geweldige wedstrijd gespeeld hebben."

Wat er precies gezegd is na afloop? José Mourinho was er niet blij mee dat Antonio Conte het publiek ophitste. "Waarom doe je dat? Dat doe je maar bij 1-0, niet bij 4-0. Dat is vernederend voor ons."

Geplaatst door voetbalzone op zondag 23 oktober 2016

-
De actie van Antonio Conte was vernederend

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties