Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Clashes bij Ajax' vormen wellicht obstakel in keuze voor bondscoach

Laatste update:

Valentijn Driessen zet vraagtekens bij de interesse in Schmidt, die tweemaal is ontslagen als clubtrainer en nog nooit een nationaal elftal trainde. "Met alleen de Oostenrijkse dubbel in 2014 is Schmidt evenmin een prijzenverzamelaar", wijst de chef voetbal van De Telegraaf op het verleden van de Duitser bij Red Bull Salzburg. Daar werd hij geroemd om zijn trainingen, die allemaal in dienst stonden van het inslijpen van zijn voetbalfilosofie. "Het is zeker met een schuin oog naar de Hollandse School, maar met veel meer tempo en diepte van achteruit. Alleen ontbreekt juist voor een bondscoach de tijd om intensief met internationals te werken aan zo'n speelstijl."

Een voetballer als Wesley Sneijder zal nooit Schmidt naar voren hebben geschoven, zo stelt Driessen. "Hij heeft namelijk bijzonder prettig samengewerkt met Ten Cate bij Ajax." Hij zou door de keus voor Schmidt dus zijn gepasseerd. "Aan de andere kant zou de medische staf bij Oranje, inspanningsfysioloog René Wormhoudt in het bijzonder, geen pleidooi voor Ten Cate hebben gehouden vanwege clashes bij Ajax."

Op 31 mei moet de nieuwe bondscoach voor het eerst op de bank zitten in Agadir, waar Oranje tegen Marokko oefent. "Al met al gaat het er allemaal weer bijzonder knullig en amateuristisch aan toe. Maar dat is niets nieuws bij de KNVB", zo verzucht Driessen. "Intussen sluit de bond niet uit dat bij vertraagde onderhandelingen misschien toch Fred Grim wordt gevraagd drie potjes op de bank te zitten in mei en juni."

Henk ten Cate of Roger Schmidt?

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
1
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
6
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
15
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties