Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clasie maakt einde aan geruchten en verlengt contract bij Feyenoord

Laatste update:

De tienvoudig international leek zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar FC Porto, maar blijft dus toch in de Eredivisie actief. De ondertekening van het contract, waarbij ook de familie van de middenvelder aanwezig zal zijn, zal op een later moment plaatsvinden. "Ik heb het gevoel dat ik me bij Feyenoord nog meer kan verbeteren", zegt Clasie. "De club spreekt met deze verbintenis veel vertrouwen in mij uit, terwijl ik veel vertrouwen heb in de toekomst van de club. Dat vertrouwen baseer ik zowel op de gesprekken met de club als op wat ik dagelijks op het veld zie. Ik heb het gevoel dat team echt kan gaan groeien en daar wil ik graag deel van uitmaken."

Technisch directeur Martin van Geel spreekt over 'fantastisch nieuws voor de hele club': "Jordy is een kind van Feyenoord", zegt de sportbestuurder. "Wij zijn ontzettend blij dat hij ook de komende jaren in De Kuip speelt, dat is voor Feyenoord een heel belangrijk signaal richting de toekomst." Clasie speelde tot dusver honderd competitiewedstrijden voor Feyenoord, waarin hij zes keer wist te scoren. Ondanks dit nieuws schijnt Feyenoord nog steeds werk te willen maken van de terugkeer van Karim El Ahmadi.

Het is goed dat Jordy Clasie heeft besloten om bij Feyenoord te blijven

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties