Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clasie onder de indruk bij Oranje: 'Over een paar jaar staat hij aan de top'

Laatste update:

"Hij heeft kracht, hij is sterk en hij is snel. Hij leest het spel. Over een paar jaar is hij een ongelooflijke speler", denkt Clasie, die met name onder de indruk is van het loopvermogen van de negentienjarige Bazoer. "Als je wedstrijden van Ajax bekijkt, zie je dat hij soms de hele wedstrijd aan het rennen is. Hij scoort daarnaast veel goede goals, hij heeft vertrouwen. Dat laat hij bijna iedere week zien."

Josep Guardiola, die aan de slag gaat bij Manchester City, is volgens de Engelse krant een 'groot fan' van de jongeling, wiens broer en zaakwaarnemer Irchandly al gesprekken zou hebben gevoerd met Chelsea. "Ik denk dat hij over een paar jaar aan de top staat", vervolgt Clasie. "Hij is constant, dat is ook belangrijk om een goede speler te zijn. Niet één of twee goede wedstrijden spelen, maar het hele jaar door."

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
17
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
8
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
17
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties