Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clichy gaat na 'acht fantastische seizoenen' naar Manchester City

Laatste update:

Clichy onderging maandagmorgen een medische keuring en rondde in de middaguren zijn transfer naar de Eastlands af. De verdediger maakte medio 2003 de overstap van Cannes naar Arsenal en speelde sindsdien 264 duels voor de Londenaren. Al snel groeide hij onder landgenoot Arsène Wenger uit tot basiskracht.

"Ik heb acht fantastische seizoenen meegemaakt", vertelt Clichy op de clubsite van Arsenal. "Ik heb mooie herinneringen aan Higbury en het Emirates Stadium. Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige tijd." Mogelijk is Clichy niet de enige speler van Arsenal die deze zomer naar Manchester City vertrekt. Ook Samir Nasri wordt de laatste dagen met de Eastlands-club in verband gebracht.

Wenger lijkt deze zomer veel spelers kwijt te raken. Naast Nasri staan ook Denilson, cesc Fàbregas en Nicklas Bendtner open voor een andere club. De middenvelders willen elders om de prijzen gaan spelen, terwijl de aanvaller niet voldoende speeltijd krijgt van Wenger. Theo Walcott zou bij stadsgenoot Chelsea op de schaduwlijst staan.

Van Arsenal naar Manchester City is een sportieve vooruitgang

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
10
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
12
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties