Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Clown' Neymar krijgt veeg uit de pan: 'Een schande voor het voetbal'

Laatste update:

De aanvaller reageerde enigszins overdreven toen Miguel Layún bewust op zijn enkel ging staan, terwijl hij op de grond lag. "Jammer genoeg hebben we veel tijd verloren door een speler, het is een schande voor het voetbal", zegt Osorio tegenover verschillende Mexicaanse media zonder de naam van Neymar te noemen. "We zijn zo ons ritme verloren. Dit is een slecht voorbeeld voor de wereld en de kinderen die voor de televisie zitten te kijken."

"Er mag niet zoveel geacteerd worden tijdens een wedstrijd. Op gegeven moment lag het spel vier minuten stil, dat mag niet gebeuren", concludeert de Colombiaanse bondscoach van Mexico. "De scheidsrechter was duidelijk op de hand van Brazilië. Hij zei niets van het gedrag van Neymar en dat maakte mijn spelers boos. Voetbal is een spel voor mannen, niet voor clowns. We hebben laten zien dat we een hoog niveau kunnen halen. We waren alleen niet efficiënt voorin."

"Hij ging op me staan, dat is niet eerlijk. Dat kan je niet doen. Ze praatten veel, maar gaan nu naar huis", zegt Neymar op de Braziliaanse televisie over de Mexicanen. Martin O'Neill, bondscoach van Ierland, noemt de actie van de aanvaller tegenover ITV 'zielig'. "Heel zielig. Zelfs al is de actie van Layún een rode kaart waard, hij voelt nauwelijks pijn. Hij zou zomaar uit een griepinjectie kunnen komen alsof hij geopereerd is."

-
Denk jij dat Brazilië wereldkampioen gaat worden?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties