Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clásico prooi voor Barça: Lewandowski debuteert, Raphinha blinkt uit

Laatste update:

Het middenveld van Barça bestond in de eerste helft uit Sergio Busquets, Gavi en Pedri, terwijl Lewandowski in de voorhoede werd geflankeerd door Raphinha en Ansu Fati. Memphis Depay moest net als Sergiño Dest genoegen nemen met een rol als invaller. De Oranje-international kwam na ruim een uur spelen binnen de lijnen en fungeerde als linksbuiten. Raphinha had Barcelona toen al op voorsprong gezet. De Braziliaan maakte een gretige indruk en schoot na een half uur spelen fantastisch raak in de rechterkruising.

Federico Valverde raakte namens Real in de eerste helft de paal met een snoeihard schot. In het tweede bedrijf zakte de amusementswaarde en werden onder meer Lewandowski en Fati naar de kant gehaald bij Barcelona. Bij Real maakten Antonio Rüdiger, Aurélien Tchouaméni en Eduardo Camavinga plaats voor respectievelijk Ferland Mendy, Toni Kroos en Luka Modric. Kroos krulde een vrije trap over de rechterkruising en zag hoe Marco Asensio rakelings voorlangs schoot op aangeven van Lucas Vázquez.

Frenkie de Jong vormde in de tweede helft het hart van de defensie en moest toezien hoe het middenveld werd ingevuld met Nico, Sergi Roberto en Franck Kessié. Edwin Winkels van het Algemeen Dagblad suggereert dat na het bestuur nu ook Xavi bezig is om De Jong weg te pesten. De middenvelder weigert te vertrekken, terwijl Manchester United en Barcelona al akkoord zijn over een transfer. Omdat de Spaanse oefenmeester in de verdediging de kans wil geven aan de nieuwe generatie, lijkt ook daar geen plek voor De Jong.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties