Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Club bevestigt: Arda Güler maakt definitieve keuze over zijn toekomst

Laatste update:

Dinsdagavond berichtte Marca dat Barcelona en Real Madrid de twee laatst overgebleven opties waren voor Güler. Real Madrid zou hem vooral een fraai toekomstplaatje hebben geschetst, terwijl Barcelona hem direct een belangrijke rol beloofde in het eerste team. De keuze is nu gevallen op Real Madrid, dat dus meer dan de afkoopclausule van 17,5 miljoen overmaakt. Het totaalbedrag komt neer op ruim twintig miljoen euro. Güler tekent een contract tot medio 2029.

In een eerder stadium schotelden ook Sevilla, AC Milan en Arsenal Güler een contract voor, maar de keuze ging uiteindelijk tussen de twee Spaanse grootmachten. De Catalanen dachten de beste papieren te hebben, zeker nadat technisch manager Deco een goed onderhoud had met Güler en zijn entourage in Istanbul. AS schrijft echter dat Güler geen twijfels kent bij zijn keuze voor Real Madrid. De Koninklijke had in eerste instantie niet de intentie om zo snel zo concreet te worden voor de Turks international. De club volgde hem wel, maar pas nadat de strijd om het toptalent losbarstte besloot het om zich serieus in de strijd te mengen.

Real dacht in eerste instantie aan een uitleenbeurt aan Fenerbahçe, maar zoals het er nu naar uitziet wordt hij komend seizoen al volwaardig lid van de selectie van trainer Carlo Ancelotti. Güler beleefde het afgelopen seizoen zijn absolute doorbraak in de Turkse Süper Lig. Onder trainer Jorge Jesus blonk de achttienjarige Güler vaker wel dan niet uit op het middenveld van Fenerbahçe. Na afloop van het seizoen nam de belangstelling voor de technische begaafde middenvelder toe. Barcelona-president Joan Laporta bevestigde in gesprek te zijn geweest met Güler en zijn vader, maar de Catalanen vissen nu alsnog achter het net.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Heeft Arda Güler de juiste keuze gemaakt?

Meer nieuws

Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
16
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties