Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Club Brugge-directeur waarschuwt voor bedelen in rust bij PSG-spelers

Laatste update:

Mannaert haal Stade de Reims-keeper Predrag Rajkovic aan als voorbeeld. De sluitpost zocht samen met zijn zoontje Messi op na diens debuut in dienst van PSG voor een foto. "Ik moet dat niet zien", aldus Mannaert. "Sorry, ga dan naar de fandag van PSG en vraag daar je foto. Als profvoetballer is het je job je tegenstander te verslaan. Dan helpt het niet om een foto of een truitje te vragen."

De ogen van de voetbalwereld zijn woensdagavond op Brugge gericht, weet ook Mannaert. "Ook Real Madrid speelde hier, maar dit is een andere dimensie. De eerste keer Messi in België, de eerste keer Messi in de Champions League in een ander shirt dan dat van Barcelona, de eerste keer Messi, Neymar en Mbappé samen. Zou dit zijn vierde match zijn, het zou al minder uniek zijn", aldus Mannaert.

De Brugge-directeur verwelkomde Messi niet persoonlijk in Brugge. "Ik doe dat sowieso niet. De focus moet altijd zijn om de tegenstander te kloppen, hoe goed ze ook zijn. We mogen niet in een soort idolatrie vervallen", benadrukt Mannaert. "De ontvangst is niet anders dan vorige keer. Lionel Messi wordt hier op dezelfde manier ontvangen als elke andere tegenstander. Hij zal in dezelfde kleedkamer douchen en hetzelfde traject bewandelen als vorige vrijdag de spelers van Oostende."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties