Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Club Brugge laat Noa Lang niet voor minder dan 30 miljoen vertrekken

Laatste update:

Trainer Philippe Clement liet onlangs al duidelijk weten dat Lang niet tussentijds zal worden verkocht. "Als Noa vertrekt zal het voor veel geld moeten zijn. We gaan niet zomaar een van onze beste spelers wegdoen", zo liet de oefenmeester van de grootmacht uit Brugge onlangs weten in de Belgische media. Leeds United was onlangs nog serieus in de markt voor Lang, die eerder dit jaar zijn contract in Brugge verlengde tot de zomer van 2024.

Fabrizio Romano maakt gehakt van wild transfergerucht Noa Lang

De transferexpert meldde afgelopen weekend dat Leeds United geen optie is voor de aanvaller.Lees artikel

De Italiaanse journalist Nicolò Schira meldde onlangs zelfs dat Lang al tot een persoonlijk akkoord was gekomen met Leeds. Volgens transferexpert Fabrizio Romano echter klopt daar niets van en kijkt Leeds momenteel naar andere potentiële versterkingen. "Leeds is momenteel niet in gesprek om Noa Lang over te nemen van Club Brugge", benadrukte Romano in de nacht van vrijdag op zaterdag op Twitter. Hij liet weten dat er ook geen gesprekken lopen met de zaakwaarnemer van Lang. "Weken geleden stond Lang in de belangstelling van Leeds, maar nu niet."

Brugge haalde onlangs voor verschillende miljoenen Owen Otasowie en Tajon Buchanan binnen en wil nu enkele spelers verkopen om de financiën weer op orde te brengen. Volgens Sport/Voetbalmagazine staat Clinton Mata op de nominatie om verkocht te worden door de regerend landskampioen. De Belgische verdediger met roots in Angola, al genoemd als mogelijke aanwinst van Sevilla, moet de club minimaal tien miljoen euro opleveren.

Meer nieuws

Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
152
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
7
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
0
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
'Ajax voorkomt vertrek naar Feyenoord en houdt toptalent binnenboord'
14
'Juventus is bereid 2 spelers te verkopen om komst Joshua Zirkzee te realiseren'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties