Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Club Brugge moet nieuws over Noa Lang verklappen door beursgang

Laatste update:

Lang werd afgelopen najaar overgenomen van Ajax met een verplichte koopoptie in de zomer. Het is aannemelijk dat hij zijn krabbel ten tijde van de overgang al zette, maar dit werd door Club niet eerder naar buiten gebracht. De openbaring van de prospectus maakt dat de details vroegtijdig op straat zijn komen te liggen. De club heeft tegenover de Gazet van Antwerpen laten weten met verdere informatie naar buiten te komen zodra de huurdeal is afgelopen, aan het einde van het seizoen.

Als Club zich volgende week meldt op de aandelenmarkt in België, kan de club maximaal 258 miljoen euro waard worden. Grizzly Sports is grootaandeelhouder met 28,3 procent. Een aandeel van de club gaat tussen de 17,50 en 22,50 euro kosten. Afhankelijk daarvan wordt de waarde van de huidige koploper van de Pro League bepaald, die tussen de 200 en 258 miljoen euro uit kan komen. Doordat het geld dat geïncasseerd wordt met de beursgang rechtstreeks naar Grizzly Sports gaat, profiteert Club er niet van mee.

Club hoopt wel te profiteren van de goede vorm van Lang. De aanvaller, die voor zes miljoen euro is overgenomen van Ajax, zag zijn marktwaarde flink stijgen in zijn eerste maanden in Belgische dienst. Volgens Transfermarkt is de waarde van Lang gestegen met twaalf miljoen euro en is hij momenteel met twintig miljoen euro de duurste speler in de Pro League. Een half jaar geleden werd zijn waarde geschat op acht miljoen euro. Het is een indicatie en de update hoeft niet te betekenen dat Lang ook echt twintig miljoen euro zal opleveren.

Club staat tevens voor de bouw van een nieuw stadion met een capaciteit van 40.000 toeschouwers. Met de bouw is een investering van honderd miljoen euro gemoeid en de club heeft de intentie om het plan volledig te financieren met leningen, zodat geen nieuwe aandelen te hoeven worden gecreëerd. Het huidige onderkomen van Club telt 29.000 zitplaatsen. Het nieuwe stadion, dat er in 2023 moet komen, verrijst op de locatie van het huidige Jan Breydelstadion

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
32
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
22
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties