Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Club van Vlaar, Bacuna en El Ahmadi wordt na acht jaar te koop gezet

Laatste update:

De werkgever van Ron Vlaar, Leandro Bacuna en Karim El Ahmadi krijgt daarom een nieuwe eigenaar, iets wat al wekenlang voorspeld werd in de Engelse media. "Een paar weken geleden heb ik aangekondigd dat ik na afloop van de competitie duidelijkheid zou geven omtrent mijn toekomst bij de club", laat Lerner weten in een officieel statement op de website van the Villans.

"Het is tijd voor vers, versterkt leiderschap", vindt Lerner, die sinds 2006 eigenaar is van Villa. De Amerikaanse ondernemer nam de club destijds over van Doug Ellis en was van plan om van Villa een Europese grootmacht te maken, maar kwam niet verder dan de zesde plaats in de Premier League, die in 2008, 2009 en 2010 behaald werd. De toekomst van trainer Paul Lambert zal waarschijnlijk afhangen van de nieuwe eigenaar op Villa Park.

-
Denk je dat Aston Villa snel verkocht zal worden?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
0
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
1
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
30
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties