Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubiconen van PSV geloven hun ogen niet: 'Nog nooit zo'n koekwaus gezien'

Laatste update:

In de eerste helft keurde Van der Laan na het zien van de VAR-beelden een doelpunt van PSV af. Ibrahim Sangaré zou hinderlijk buitenspel gestaan hebben, maar de broers Van de Kerkhof zijn het daar pertinent mee oneens. René was zelfs kwaad. "Ik heb nog nooit zo'n koekwaus gezien", zegt hij tijdens de podcast van Omroep Brabant over Van der Laan. "Hoe hij die goal van PSV afkeurt... Dat was een honderd procent zuiver doelpunt. Sangaré kan daar toch niet wegvliegen?"

Willy van de Kerkhof sloot zich bij de mening van zijn broer aan. Volgens hem is Van der Laan nog niet klaar voor wedstrijden op het hoogste niveau. "Dit is betaald voetbal. Dan stuur je toch geen amateur? Laten we het erop houden dat deze jongen nog heel veel moet leren. Het duurt dan een half uur voordat hij erachter komt dat hij ook nog op een tv-schermpje kan kijken. Van mij mag deze scheidsrechter nog even in de vrieskast."

Over het spel van PSV waren de voetbalbroers ook niet tevreden. Alleen Xavi Simons stak boven de rest uit, zo zag Willy. "Hij liep constant vrij, maar niemand durft dan een diepe bal te spelen. Of ze zien het niet, dat zou nog veel erger zijn. Gelukkig ging dat de tweede helft veel beter. Zijn medespelers moeten Xavi een reden gaan geven om hier te willen blijven. Hopelijk is dat kwartje nu gevallen bij een aantal spelers." Broer René hoopt dat de negentienjarige spelmaker bij PSV blijft. "Als we geen Champions League halen, denk ik dat hij weg is."

Eredivisie
PSV
5 - 2
SC Cambuur

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
9
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties