Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubicoon Benfica verruilt kicksen voor maatpak: 'Ik begin in Nederland'

Laatste update:

Gomes, die 79 keer uitkwam voor de Portugese ploeg, speelde in de perioden 1997-2000 en 2002-2011 voor Benfica. Hij werd met de hoofdstedelingen tweemaal kampioen en speelde ook nog bij Fiorentina, Boavista en Blackburn Rovers. Gomes eindige met Portugal als tweede op het EK in 2004 en was ook actief op de WK's van 2002 en 2006. Benfica omschrijft hem als een 'matador op het veld, die rustig van binnen is en over empathie en inzicht beschikt'.

Nuno Golos, zoals de spits door fans van Benfica werd genoemd, speelde op 27 april van het vorige kalenderjaar zijn laatste wedstrijd. In de thuiswedstrijd van Blackburn Rovers tegen Crystal Palace (1-1) deed hij alleen in de eerste helft mee. In september hield Gomes zijn conditie op peil bij New York Cosmos, maar hij ruilt zijn kicksen nu dus officieel in voor een maatpak.

"Ik heb altijd gezegd dat ik de droom had om op een dag terug te keren naar mijn thuis", zegt Gomes tegen Benfica TV. "Ik ben dankbaar dat ik die kans nu krijg en ga Benfica dienen zoals ik dat altijd heb gedaan. Mijn rol is om de voorzitter bij internationale zaken te ondersteunen. Ik moet de banden met Europese clubs aanhalen en de club vertegenwoordigen. Ik begin morgen in Nederland." Benfica gaat op bezoek bij AZ voor de eerste ontmoeting in de kwartfinale van de Europa League.

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties