Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubicoon ergert zich bij Manchester United: 'Alsof zijn tweelingbroer speelt'

Laatste update:

"Als Martial nou in elke wedstrijd en in elk seizoen constant zou presteren, dan zouden we nu niet praten over een mogelijke nieuwe spits voor Manchester United", verzucht Cole in een interview met Goal. "De ene week is Martial werkelijk fantastisch en de andere week denk ik: Wat is er met hem gebeurd? Dan lijkt het net of zijn tweelingbroer speelt." Cole zoekt naar oorzaken voor de grillige prestatiecurve. "Ik denk dat het een mentaliteitskwestie is. Hij is nu op een goede leeftijd (24 jaar, red.), hij zou beter moeten weten. Het is namelijk een erg goede speler en ik zou willen dat hij week in, week uit top zou presteren. Bij Manchester United kun je nooit rustig aan doen, want iedereen wil je verslaan."

Meer: Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club

Fernandes bekroont droomstart bij Manchester United met prestigieuze prijs

De Portugese miljoenenaankoop valt wéér in de prijzen.Lees artikel

Cole is een stuk positiever gestemd over collega-aanvallers Marcus Rashford en Mason Greenwood. "Die waren vooral in de laatste fase van afgelopen seizoen erg goed bezig. Ze scoorden zeer regelmatig en hadden daarnaast toch steeds oog voor elkaar. Ze zijn daarnaast jong en dynamisch. Je kunt denk ik momenteel niet van deze spelers verlangen. Misschien wel als Manchester United er alsnog in slaagt om een nieuwe aanvaller aan te trekken", kijkt Cole vooruit op de laatste weken van de transferperiode.

In de optiek van Cole kan Greenwood ook zeker als aanvalsleider fungeren, al zijn er bij de Champions League-winnaar van 1999 ook twijfels. "Hij trekt vaak vanaf rechts naar binnen en kan dan ook zijn linkervoet gebruiken. Maar als centrumspits spelen is heel andere koek, dat is echt een heel zware opdracht. Zeker bij een club als Manchester United. Maar ik kan me ook voorstellen dat hij op achttienjarige leeftijd niet tegen de manager zegt: 'Ik wil centraal spelen'. Hij doet het in ieder geval erg goed op de rechterflank en we zullen zien hoe Mason zich verder ontwikkelt."

Ben jij het eens met Andy Cole over Anthony Martial?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties