Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubicoon Hamburger SV kritisch op Van der Vaart: 'Hij is niet fit'

Laatste update:

"De situatie is al weken gevaarlijk en er zit geen verbetering in", zegt Kaltz, die met die Rothosen in 1983 nog de Europa Cup won en gezien wordt als de uitvinder van de zogenoemde Bananenflanke. "De extreem belangrijke wedstrijden tegen Eintracht Frankfurt en SC Freiburg (tweemaal 1-1, red.) werden niet gewonnen, het gaat erom spannen en ik denk dat de beslissing in de laatste speelronde valt."

Degradatie zou voor Kaltz een 'catastrofe' zijn, zo vertelt hij aan de Hamburger Morgenpost. De clubicoon heeft zijn hoop gevestigd op Pierre-Michel Lasogga, die dit seizoen al twaalf keer scoorde en onlangs werd opgeroepen voor de Duitse ploeg. "Hij heeft moed en kan wat afdwingen." Over Rafael van der Vaart is Kaltz minder te spreken: "Hij is niet fit en in deze fase van het seizoen is dat natuurlijk pijnlijk."

Het is niet de eerste keer dat de Oranje-international het te verduren krijgt. Eerder noemde de Hamburger Morgenpost hem een 'meikever' omdat VDV niet fit zou zijn, oud-doelman Ulrich Stein noemde de linkspoot een 'alibi-voetballer' en Lothar Matthäus sprak dat Van der Vaart een 'last' voor het elftal is. Het HSV van Mirko Slomka gaat zondagmiddag op bezoek bij Borussia Mönchengladbach, de nummer zeven van de Bundesliga.

-
Denk jij dat Hamburger SV degradeert?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties