Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubicoon looft Martínez: 'Hem wil je aan je zijde hebben in de loopgraven'

Laatste update:

Martínez kwam sinds zijn overstap van Ajax naar Old Trafford al 28 keer in actie voor the Red Devils. Keane is al volledig overtuigd van zijn kwaliteiten. "Hij staat met trots te verdedigen. Je kunt zijn karakter en zijn gedrevenheid zien op het veld. Hij wil echt verdedigen. Hij is het type persoon dat je aan je zijde wilt hebben in de loopgraven. Hij zal dolblij zijn met de clean sheet." Martínez was tegen Forest de speler met de meeste uitverdedigende acties (4), geslaagde tackles (4), balveroveringen (9), succesvolle passes (90) en balcontacten (112) bij United.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Michael Dawson, die in het verleden onder meer speelde voor Tottenham Hotspur, heeft ook genoten van Martínez. "Hij deinst nergens voor terug. Dat zag je ook aan het doelpunt dat hij maakte tegen Arsenal afgelopen zondag. Bij Manchester United moet je kunnen voetballen, maar als verdediger is verdedigen je voornaamste taak. Er waren vraagtekens bij zijn statuur, maar hij is een dappere speler die zijn lichaam overal voor gooit. David de Gea zal blij zijn hem voor zich te hebben."

De Manchester Evening News deelde Martínez na afloop een 8 uit, maar zelf was de linkspoot vooral tevreden met de teamprestatie. "Ik ben heel blij met ons spel. We speelden heel goed en controleerden de wedstrijd. Na de nederlaag in de vorige wedstrijd moesten we met een reactie komen en dat hebben we gedaan. Als we onze taken uitvoeren, dan houden we ons doel schoon. Toch zijn er veel dingen die nog beter kunnen."

Capital One Cup
Nottingham Forest
0 - 3
Manchester United

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
12
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties