Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubicoon sabelt Te Vrede neer: 'Hij bakt er niets van, droevig om te zien'

Laatste update:

"Feyenoord moet oppassen dat het niet nog verder wegzakt. Daar moet echt snel iets gebeuren", laat Van Hanegem weten in zijn column in het Algemeen Dagblad. Spits Colin Kazim-Richards liep een hamstringblessure op en nu de sterke aanvaller tijdelijk is uitgeschakeld, moet Feyenoord het doen met Mitchell te Vrede of Elvis Manu.

Die twee maken maar weinig indruk op Van Hanegem. Te Vrede bakt er volgens de oud-coach 'helemaal niets van'. De spits is volgens Van Hanegem alleen uit op eigen succes en dat is volgens hem zelfs 'droevig om te zien'. Manu is populair in De Kuip, maar dat heeft volgens Van Hanegem ook te maken met het feit dat Manu zich bezighoudt met het publiek. "Hij moet ook buiten Rotterdam bij de les zijn."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties