Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubicoon steunt Mourinho: 'Blijf positief, want dat hebben ze nodig'

Laatste update:

"Mourinho gaat de komende week weer hard aan het werk, maar hij kan niet meer doen dan trainen en het tactisch plan bedenken. Hij moet positief blijven, want Chelsea ligt onder vuur en je kunt zien dat de spelers uit vorm zijn en zelfvertrouwen missen. De spelers hebben het nodig dat iedereen achter ze staat, positief blijft en vooruitkijkt", aldus Lampard in een interview met Sky Sports.

Jamie Redknapp vindt dat de Portugees echter wel een en ander te verwijten valt: "Er gaat iets helemaal verkeerd en Mourinho moet daar veel verantwoordelijkheid voor dragen. De zaak-Carneiro, John Terry in de rust wisselen tegen Manchester City, je beste man Nemanja Matic die dan weer wel en dan weer niet in de basis staat, Eden Hazard uit vorm, het stadionverbod. Hoeveel incidenten mogen er nog bij komen?"

Alan Shearer zei in de studio van Match of the Day dat de club uit Londen een 'heel groot probleem' heeft: "Ze scoren moeilijk en de verdedigers van Stoke hadden het erg makkelijk. Er zit te weinig beweging in het spel en dat veranderde pas toen Loïc Rémy inviel." De oud-spits vond overigens wel dat Rémy een strafschop had moeten krijgen: "Duidelijk. De keeper raakte hem niet, maar er was sprake van obstructie."

-

Meer nieuws

Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
2
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
8
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties